Κ. Ζαχαριάδης και Π. Σκουρλέτης στην αγορά στο Μαρούσι – Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Κ. Ζαχαριάδης και Π. Σκουρλέτης στην αγορά στο Μαρούσι – Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Στην περιοδεία που διοργάνωσε η Οργάνωση Μελών Αμαρουσίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχαν οι βουλευτές Κώστας Ζαχαριάδης και Πάνος Σκουρλέτης και μέλη της Ο.Μ. το Σάββατο 31/10 το μεσημέρι.

Ιδιαίτερα θετική ήταν η αποδοχή από καταστηματάρχες και εμπόρους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ο.Μ., της ενημέρωσης επί των 13 σημείων-προτάσεων για οικονομική στήριξή τους λόγω της πανδημίας, όπως εξαγγέλθηκαν από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη και που αποτυπώθηκαν και μοιράστηκαν σε ειδικό φυλλάδιο από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας.

Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, ο βουλευτής Β1’ Βόρειου Τομέα Αθηνών και τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης, δήλωσε :

«Είμαστε και πάλι στην αγορά στο Μαρούσι. Η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους καταστηματάρχες είναι οξυγόνο για την πολιτική μας δράση και απαραίτητη προϋπόθεση για να συγκροτήσουμε τις αντιπροτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είμαστε και θα είμαστε διαρκώς παρόντες σε κάθε γειτονιά για να ακούμε τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών».

Στην περιοδεία, πλην των προαναφερομένων, συμμετείχαν ο Θανάσης Δημάκης εκ μέρους της Νομαρχιακής Βόρειας Αθήνας και πολλά μέλη της Ο.Μ.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν νέες περιοδείες προκειμένου να ενημερωθούν διά ζώσης οι πολίτες της περιοχής για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πάνω στα προβλήματα που προκαλούνται από την πανδημία, «τα οποία η πολιτική και τα μέτρα της κυβέρνησης αντί να τα επιλύουν, τα επιτείνουν δραματικά», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet