Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου: Η εμπορευματοποίηση του Δάσους Συγγρού δεν θα περάσει!
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου: Η εμπορευματοποίηση του Δάσους Συγγρού δεν θα περάσει!

Νέα επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες ενάντια στο Δάσος Συγγρού με στόχο την εμπορευματοποίησή του, υποστηρίζει η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου. Στόχος, που -όπως υποστηρίζει- παραμένει ακέραιος στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης της Ν.Δ., η οποία «φιλοδοξεί να επιτύχει εκεί που οι προκάτοχοί της απέτυχαν, με πιο πρόσφατη την απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ». Προσθέτει δε ότι από κοντά στους σχεδιασμούς αυτούς βρίσκεται «η εκάστοτε περιφερειακή αρχή, με τη δημοτική αρχή στο Μαρούσι σε ρόλο εξαπτέρυγου να προσφέρει τις… καλές της υπηρεσίες».

Στο πλαίσιο αυτό, η παράταξη θεωρεί χρήσιμη την ενίσχυση, «με αξιοποίηση και της λαϊκής πρωτοβουλίας, της ημερήσιας αυθόρμητης ή και οργανωμένης (π.χ. από σχολεία, ΚΑΠΗ κ.ά.) επίσκεψης στο Δάσος, χωρίς άλλα τεχνικά έργα που, σε τέτοιες περιπτώσεις, αποτελούν τον προάγγελο για καταστροφικές κερδώες αξιοποιήσεις με ό,τι αυτές συνεπάγονται».

Καταλήγει δε στην ανακοίνωσή της λέγοντας ότι «ας τό ‘χουν όλοι καθαρό στον νου: Το Δάσος Συγγρού το “κληρονόμησε” ο λαός από πολύ παλιά, χωρίς συμβόλαια και παρακαταθήκες, και ως τέτοιο θα το παραδώσει στις επόμενες γενιές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet