Λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου και τις Κυριακές
Κοινωνία

Λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου και τις Κυριακές

Διευρύνει τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας και τις Κυριακές ο Δήμος Αμαρουσίου με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Συγκεκριμένα, οι γραμμές της Δημοτικής Συγκοινωνίας:

  • 020 ΗΣΑΠ – Αγ. Νικόλαος
  • 030 ΗΣΑΠ – Σισμανόγλειο
  • 040 ΗΣΑΠ – Πολύδροσο

θα λειτουργούν με το πρόγραμμα του Σαββάτου από την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.

Το τελευταίο Δρομολόγιο αναχώρησης τους από τον ΗΣΑΠ θα είναι:

  • 020 ΗΣΑΠ – Αγ. Νικόλαος: 11:43 π.μ.
  • 030 ΗΣΑΠ – Σισμανόγλειο: 12:13 π.μ.
  • 040 ΗΣΑΠ – Πολύδροσο: 11:37 π.μ.

Με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας και τις Κυριακές, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, τόνισε ότι:

«Ο Δήμος μας αποσκοπώντας στην ικανοποίηση βασικής ανάγκης των κατοίκων μας από διάφορες περιοχές του Δήμου, αποφάσισε την έναρξη δρομολογίων και τις Κυριακές ώστε να διευκολύνει τη μετακίνηση των πολιτών προς διάφορους προορισμούς στην πόλη μας.

«Το δίκτυο της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Αμαρουσίου είναι από τα μεγαλύτερα στη Αττική και εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας.

»Παρά τις όποιες δυσκολίες, παλεύουμε καθημερινά με ένα κράτος που συνεχώς μειώνει τα αυτονόητα και τα απαραίτητα προς τους πολίτες του.

»Με ένα κράτος που δεν προσφέρει απολύτως ούτε τα στοιχειώδη, όπως το πετρέλαιο, που συνεχώς ζητάει θυσίες από τους πολίτες και η ανταποδοτικότητα του είναι ανύπαρκτη.

»Μέσα σε μια δύσκολη συγκυρία και σε πρωτόγνωρες συνθήκες, εμείς υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε καθημερινά την ποιότητα ζωής των δημοτών και να κάνουμε την πόλη μας λειτουργική για τους δημότες και φιλική για τους επισκέπτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet