Λειτουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Αμαρουσίου – Δωρεάν για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών
Κοινωνία

Λειτουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Αμαρουσίου – Δωρεάν για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών

O Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ», θα λειτουργήσουν δωρεάν δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, απευθύνει πρόσκληση προς τους γονείς για την εγγραφή των παιδιών τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της πόλης σημειώνοντας: «Σκοπός μας, είναι, με τη νέα σχολική χρονιά να προσφέρουμε εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές υπηρεσίες στα παιδιά του Δήμου μας, συμβάλλοντας στην πνευματική και σωματική τους ανάπτυξη αλλά και στην κοινωνικοποίησή τους, που αποτελεί θεμέλιο λίθο για τη ψυχοσύνθεσή τους. Θα υποδεχτούμε τα Μαρουσιωτάκια στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της πόλης μας με ανοιχτή αγκαλιά, όπως αρμόζει στην τοπική μας κοινωνία».

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι εντελώς δωρεάν μέσω της ΕΕΤΑΑ και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2021-2022» με την εξασφάλιση voucher,  για την απόκτηση του οποίου πρέπει να γίνει ηλεκτρονική αίτηση και υποβολή φακέλου στην ΕΕΤΑΑ. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 11 μηνών με έναρξη τον Σεπτέμβριο 2021.

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος τα παιδιά τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αμαρουσίου να συμπληρώσουν τις ενδεικτικές δραστηριότητες για τις οποίες ενδιαφέρονται, τα στοιχεία του παιδιού και τα στοιχεία επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουν οι αρμόδιοι μαζί τους για οδηγίες.

Το Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» δύναται να αναλάβει (δωρεάν) όλη τη διαδικασία του φακέλου (τις ηλεκτρονικές αιτήσεις και την υποβολή του φακέλου). Όσοι γονείς χρειάζονται βοήθεια στη σύνταξη του φακέλου μπορούν να το συμπληρώσουν στην αίτηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 210 2526000 ή στο 6955 463303, καθώς και στο email: [email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή (08:00 – 16:00)

Συμπλήρωση της αίτησης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet