Λ. Μαγιάκης: Ας αφήσει o δήμαρχος Αμαρουσίου τα επικοινωνιακά τεχνάσματα στα «ασημωμένα» από την κυβέρνηση ΜΜΕ
Κοινωνία

Λ. Μαγιάκης: Ας αφήσει o δήμαρχος Αμαρουσίου τα επικοινωνιακά τεχνάσματα στα «ασημωμένα» από την κυβέρνηση ΜΜΕ

Με αφορμή την επίσκεψη του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξη Ενότητα – Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, δημοτικός σύμβουλος, Λευτέρης Μαγιάκης, σημειώνει ότι «είναι λυπηρό να βλέπουμε τον κ. δήμαρχο να συμμετέχει στον επικοινωνιακό αντιπερισπασμό που επιχειρεί η κυβέρνηση της Ν.Δ.».

Ειδικότερα, ο κ. Μαγιάκης αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Ύστερα από 10 μήνες πανδημίας αποφάσισε ο δήμαρχος κ. Θ. Αμπατζόγλου να επισκεφθεί, χθες Δευτέρα 21/12/2020, το Κέντρο Υγείας της πόλης μας.

Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο είχαμε καλέσει τον κ. δήμαρχο να ενδιαφερθεί για την κατάσταση που επικρατούσε στο Κέντρο Υγείας για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Δεν το έπραξε, δηλώνοντας ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του. Όμως παρότι αναρμόδιος, σύμφωνα με τη δήλωση του, διαβεβαίωσε χθες, μετά την επίσκεψη του, ότι η δομή στο Μαρούσι «κατατάσσεται στα αρτιότερα και δυναμικότερα κέντρα Υγείας και κατά συνέπεια και εμβολιασμού της χώρας».

Δεν βρήκε να πει ούτε μία λέξη για την υποστελέχωση σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και την έλλειψη ιατρικού εξοπλισμού. Ούτε διαπίστωσε ότι το Κέντρο Υγείας δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων για πρόληψη και πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, με διαχρονική ευθύνη όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων και της σημερινής. Επικέντρωσε μόνο στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και τα βρήκε όλα ικανοποιητικά.

Είναι λυπηρό να βλέπουμε τον κ. δήμαρχο να συμμετέχει στον επικοινωνιακό αντιπερισπασμό που επιχειρεί η κυβέρνηση της Ν.Δ. για την κάλυψη των ευθυνών της στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού. Να μην έχει να πει ούτε μια κουβέντα για την ταλαιπωρία των λαϊκών στρωμάτων που αναγκάζονται για να εξυπηρετηθούν να απευθύνονται στα νοσοκομεία και τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

Δεν ταιριάζει στον ρόλο του αυτή η στάση. Ας αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα στα «ασημωμένα» από την κυβέρνηση ΜΜΕ. Τα γνωρίζουν καλύτερα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet