Μήνυμα αισιοδοξίας στην κοπή της πίτας του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Μήνυμα αισιοδοξίας στην κοπή της πίτας του Δήμου Αμαρουσίου

Σε κλίμα αισιοδοξίας για το νέο έτος, και με ευχές για υγεία, δημιουργικότητα και αλληλεγγύη καλωσόρισε το 2015 ο Δήμος Αμαρουσίου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου παρόντος του δημάρχου Γιώργου Πατούλη και του Δημοτικού Συμβουλίου. Την τελετή της κοπής ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Νικόλαος, του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου.

«Το διακύβευμα για το 2015 είναι να προτάξουμε την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του ελληνικού λαού και του ανθρώπου» επεσήμανε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, στο μήνυμά του.

«Το 2015 είναι μία κρίσιμη χρονιά για την πόλη και την Ελλάδα. Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι να επικρατήσει στη χώρα πολιτική σταθερότητα και κοινωνική ειρήνη. Ως δημοτική αρχή έχουμε φροντίσει ώστε η πόλη και η καθημερινότητα των κατοίκων να μην επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από μια πιθανή πολιτική αστάθεια. Οι ισχυρές βάσεις του έργου που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια αλλά και ο προσεκτικός σχεδιασμός για το μέλλον που στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις, μας γεμίζουν αισιοδοξία. Σταθερές μας αξίες είναι η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και έμπρακτη στήριξη αυτών που μας χρειάζονται. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη το έργο μας. Προτεραιότητά μας είναι το Μαρούσι αλλά ταυτόχρονα επενδύουμε πολλά στην εξωστρέφεια. Μέσα από την ΚΕΔΕ ενισχύουμε τη φωνή της πόλης μας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Επενδύουμε στην ενδυνάμωση της σχέσης μας με την τοπική κοινωνία, προχωράμε μαζί Δήμος και πολίτες, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα Μαρούσι πόλη φιλική και ανθρώπινη».

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστησαν η υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, μέλη της διοίκησης, οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet