Μήνυμα αλληλεγγύης από τα παιδιά των Παιδ. Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Μήνυμα αλληλεγγύης από τα παιδιά των Παιδ. Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου

Το μήνυμα της δράσης «Κάνουμε την αγάπη των παιδιών προσφορά, κάνουμε την αγάπη τους πράξη» έστειλε εκ μέρους όλων των παιδιών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου, αντιπροσωπεία από τους μικρούς μαθητές που συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση προσφοράς και αλληλεγγύης, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιχνίδια, προκειμένου να τα προσφέρουν στις οικογένειες των συμμαθητών τους που δοκιμάζονται από την κρίση.

Η πρωτοβουλία έχει στόχο, όπως ενημερώνει ο Δήμος, την ευαισθητοποίηση των παιδιών από την τρυφερή ηλικία στις αξίες της αλληλεγγύης, της εθελοντικής προσφοράς και της αγάπης προς τους συνομηλίκους τους.

Στην εορταστική εκδήλωση των παιδιών συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, ο οποίος, μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού, έδωσε πολλές ευχές στα παιδιά για χαρούμενες γιορτές και για μια χρονιά με περισσότερα χαμόγελα.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την άριστη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, καθώς και τις διευθύντριες και τις εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο και δύσκολο έργο που επιτελούν.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον δήμαρχο, που, όπως ανέφερε, βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών, καθώς και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ, Νικόλαο Πέππα, για την υποστήριξη της εκδήλωσης. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, η αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Κατερίνα Ιωάννου, και το μέλος του Δ.Σ. Πηνελόπη Μπρούτα.

Άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους χάρισε με τα κόλπα και τη δεξιότητά του ο ταχυδακτυλουργός που πλαισίωσε την εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet