Μαίρη Διακολιού: Αντί χριστουγεννιάτικων δώρων ο δήμαρχος Αμαρουσίου… μοιράζει κατασχέσεις
Κοινωνία

Μαίρη Διακολιού: Αντί χριστουγεννιάτικων δώρων ο δήμαρχος Αμαρουσίου… μοιράζει κατασχέσεις

Ότι η επιβολή κατασχέσεων στους δημότες και μάλιστα στο τέλος του χρόνου, στην περίοδο των εορτών, αποτελούν σύστημα για τον Δήμο Αμαρουσίου και τη διοίκησή του υποστηρίζει η δημοτική παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή.

Όπως τονίζει «φέτος, η διοίκηση του κ. Αμπατζόγλου… ξαναχτυπά με κατασχέσεις/ δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών δημοτών, οι οποίοι πλέον στερούνται πόρους για τα απαραίτητα, ιδίως στις περιπτώσεις όπου ο Δήμος φρόντισε και κατάφερε να δεσμεύσει παράλληλα λογαριασμούς του ιδίου πολίτη σε διαφορετικές τράπεζες για το ίδιο χρέος, με αποτέλεσμα να του στερεί πλήρως την πρόσβαση στους πόρους του. Τα πιο γνωστά φετινά παραδείγματα αφορούν τους κατοίκους της νεοενταχθείσας στο σχέδιο πόλης περιοχής του Σωρού, και οι οφειλές αφορούν εισφορές σε γη και χρήμα».

Στο πλαίσιο αυτό, η επικεφαλής της παράταξης Μαίρη Διακολιού «καλεί όλους/-λες τους/τις Μαρουσιώτισσες/ -τες να συμπαρασταθούμε στους κατοίκους του Σωρού Αμαρουσίου και να βρεθούμε δίπλα τους στη συγκέντρωση που θα κάνουν έξω από το δημαρχείο, στις 20-12-2022, και ώρα 5.30 μ.μ., όπου θα διεξαχθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet