Μαρούσι: Άγνωστος επιτέθηκε και θώπευσε 16χρονη σε υπόγειο πάρκινγκ – Το κορίτσι δάγκωσε τον δράστη και του ξέφυγε
Κοινωνία

Μαρούσι: Άγνωστος επιτέθηκε και θώπευσε 16χρονη σε υπόγειο πάρκινγκ – Το κορίτσι δάγκωσε τον δράστη και του ξέφυγε

Μία περίεργη υπόθεση ερευνούν τα έμπειρα στελέχη του Tμήματος Aνηλίκων, μετά την καταγγελία για επίθεση σε βάρος ενός 16χρονου κοριτσιού, χθες (6/9) το μεσημέρι, στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της, στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, όταν η 16χρονη κατέβηκε στο πάρκινγκ για να πάρει το ποδήλατό της, ο δράστης τής επιτέθηκε από πίσω, εκμεταλλευόμενος και το σκοτάδι που υπήρχε στον χώρο. Χωρίς να της μιλήσει, της έκλεισε το στόμα, την ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας τη δύναμη του σώματός του και τη θώπευσε -όπως ανέφερε το κορίτσι- στον μηρό.

Επίθεση σε 16χρονη στο Μαρούσι: Δάγκωσε τον δράστη και του ξέφυγε

Η ανήλικη μαθήτρια βρήκε τη δύναμη και αντέδρασε, δαγκώνοντας το χέρι του, με αποτέλεσμα να διαφύγει, και έτσι ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή, χωρίς όμως η 16χρονη να καταφέρει να δει κάποιο χαρακτηριστικό του, ούτε αν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου και στελέχη του Τμήματος Ανηλίκων και μέσα από την αναζήτηση οπτικού υλικού επιχειρούν να αντλήσουν στοιχεία για τον χρόνο και τον τρόπο που μπόρεσε να μπει ο δράστης στο υπόγειο πάρκινγκ, αλλά και το πώς έφυγε.

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για μία πολύ μεγάλη πολυκατοικία, με δύο υπόγεια γκαράζ, τα οποία νοικιάζονται, ενώ υπάρχει πρόσβαση και εσωτερικά της πολυκατοικίας αλλά και από τον κήπο.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet