Μαρούσι: Αίσιο τέλος για την 56χρονη, μητέρα δύο παιδιών, που είχε εξαφανιστεί
Κοινωνία

Μαρούσι: Αίσιο τέλος για την 56χρονη, μητέρα δύο παιδιών, που είχε εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος δόθηκε στο θρίλερ με την 56χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε από το Μαρούσι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 19/5.

Η γυναίκα, οπτικός στο επάγγελμα, αγνοούνταν από το πρωινό της 19ης Μαΐου. Ήταν από τη στιγμή που ξεκίνησε για το κατάστημα στο οποίο εργάζεται, πίσω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αλλά δεν έφτασε ποτέ.

Κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν κοντά στο σπίτι της να κινείται με το αυτοκίνητό της. Το περίεργο στην όλη υπόθεση ήταν ότι το τελευταίο στίγμα που έδωσε το κινητό της τηλέφωνο πριν απενεργοποιηθεί, ήταν από την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Αλιβερίου.

Ανήσυχοι οι συγγενείς της απηύθυναν έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι, να επικοινωνήσει με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ή τις Αρχές. Επίσης, με αναρτήσεις στα social media ζητούσαν κάθε δυνατή πληροφορία.

Τελικά, κάτι παραπάνω από 24 ώρες μετά την εξαφάνισή της, λίγο μετά τις 20:00 του Σαββάτου 20/5, η 56χρονη βρέθηκε καλά στην υγεία της. Γύρισε στο σπίτι της και έδωσε τέλος στην αγωνία των συγγενών της.

Το «ευχαριστώ» του γιου της 56χρονης που εξαφανίστηκε χθες στο Μαρούσι

Ο γιος της 56χρονης Βασίλης Παυλάτος πριν από λίγη ώρα έκανε μια ανάρτηση στα Insta stories του, ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξη.

«Το ευχαριστώ για όλους σας είναι πολύ λίγο! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη! Η μητέρα μου είναι μαζί μας! Και πάλι ευχαριστούμε!» έγραψε στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του γιου της 56χρονης που εξαφανίστηκε χθες από το Μαρούσι.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet