Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Καταδικάζουμε τα περιστατικά φασιστικών τραμπουκισμών στο 5ο ΓΕΛ
5lyk-amarous.att.sch.gr
Κοινωνία

Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Καταδικάζουμε τα περιστατικά φασιστικών τραμπουκισμών στο 5ο ΓΕΛ

Τα περιστατικά «φασιστικών τραμπουκισμών» που έλαβαν χώρα σε σχολική κοινότητα της πόλης εναντίον νέων μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών καταδίκασε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (16/12) η παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή.

Συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Συμπαραστεκόμαστε και θα βρεθούμε στο πλάι οποιασδήποτε και οποιουδήποτε αγωνίζεται ενάντια σε φασιστικές ενέργειες στην πόλη μας και παντού όπου μπορούμε.

Θυμίζουμε ότι κατά την τελευταία δεκαετία έγιναν ξανά προσπάθειες να δημιουργηθούν “ακροδεξιοί πυρήνες” στην πόλη μας. Είναι γνωστό ποιοι/-ες πολιτικά ενθάρρυναν, συνεργάστηκαν και ενέταξαν στο τοπικό ψηφοδέλτιο τους “σταγονίδια”. Ο φασισμός και ο ναζισμός “φυτρώνουν” και “ξαναφυτρώνουν” εκεί που υπάρχει “εύφορο έδαφος” εξαιτίας τυχοδιωκτικού πολιτικού καιροσκοπισμού και εκεί που υπάρχει ανοχή.

Περιμένουμε από τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο, Θ. Αμπατζόγλου, που αποτελούν την πολιτική συνέχεια της δημοτικής διοίκησης των τελευταίων 15 ετών στην πόλη, με ίδια πρόσωπα και ίδιες πολιτικές θέσεις, να κάνει δημόσια δήλωση για το θέμα, καταδικάζοντας το περιστατικό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet