Μαρούσι: Δεν έχουν τέλος οι βανδαλισμοί σε παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους και σχολεία
Κοινωνία

Μαρούσι: Δεν έχουν τέλος οι βανδαλισμοί σε παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους και σχολεία

Δεν έχουν σταματημό οι βανδαλισμοί σε παιδικές χαρές, αλλά και σε αθλητικούς χώρους και σχολεία του Αμαρουσίου. Το τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε στην παιδική χαρά Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά, στον Άγιο Θωμά, η οποία και θα παραμείνει κλειστή έως ότου οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου αποκαταστήσουν τη ζημιά.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή τον νεότερο βανδαλισμό στην παιδική χαρά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι βανδαλισμοί σε πλατείες, παιδικές χαρές, ανοικτούς αθλητικούς χώρους και σχολεία συνιστούν απειλές για τη μαρουσιώτικη κοινωνία και κυρίως για τα παιδιά μας. Οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου έχουν τη σαφή οδηγία να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες που περιλαμβάνουν την κατάθεση μηνύσεων, αλλά και τη διερεύνηση εγκατάστασης τεχνικών μέσων, σύμφωνα με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων, για την εποπτεία των δημοτικών χώρων κατά τις νυχτερινές ώρες. Τόσο το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, όσο και η Γραμμή Δημότη 15321, είναι στη διάθεση των πολιτών για την αναφορά φαινομένων καταστροφής της δημοτικής περιουσίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet