Μαρούσι: Κινηματογραφική καταδίωξη Ρομά – Είχαν κλέψει καλώδια και χαλκό
Φωτογραφία: protothema.gr
Κοινωνία

Μαρούσι: Κινηματογραφική καταδίωξη Ρομά – Είχαν κλέψει καλώδια και χαλκό

Σκηνές βγαλμένες από χολυγουντιανή ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν στο Μαρούσι το Σάββατο 11 Μαρτίου. Εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ Αθηνών ξεκίνησαν να παρακολουθούν δύο ύποπτα οχήματα, μάρκας Αudi και BMW, στα οποία επέβαιναν Αλβανοί Ρομά. Όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, οι οδηγοί πάτησαν γκάζι και ανέπτυξαν ταχύτητα, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς προς την Αττική Οδό, σαρώνοντας και σπάζοντας τις μπάρες διοδίων!

Εκεί, τα οχήματα χωρίστηκαν και μια ΟΠΚΕ Αθηνών ακολούθησε το ένα όχημα, το οποίο ακινητοποιήθηκε στον παράδρομο της Εθνικής στο ύψος της Λυκόβρυσης, οπού τα άτομα παράτησαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Έπειτα από καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον οδηγό του οχήματος.

Το αμάξι, όπως διαπίστωσαν, ήταν έμφορτο με καλώδια και χαλκό (πιθανόν από μεγάλες εγκαταστάσεις ΔΕΗ) και ένα άτομο συνελήφθη, ενώ το δεύτερο όχημα το ακινητοποίησε ομάδα ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια και συνέλαβαν δύο ακόμα συνεργούς τους, Αλβανούς Ρομά. 

Δικογραφία σχηματίζει το Τ.Α. Αμαρουσίου, ενώ τα οχήματα και ο χαλκός κατασχεθήκαν και οι συλληφθέντες συνελήφθησαν για αντίσταση, απείθεια επικίνδυνη οδήγηση και κλοπή.

«Μια επιχείρηση επικίνδυνη που στέφθηκε με επιτυχία και αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ αποδεικνύουν την αξία τους και τον επαγγελματισμό τους όταν…», όπως τονίζουν οι συνάδελφοι τους στο protothema.gr, «τους αφήνουν να εργαστούν και δεν απασχολούνται σε πάρεργα».

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet