Μαρούσι: Λήστεψαν αστυνομικό, αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα στελέχη της ΔΙ.ΑΣ.
Κοινωνία

Μαρούσι: Λήστεψαν αστυνομικό, αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα στελέχη της ΔΙ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 6 Ιουλίου 2022 στην περιοχή του Αμαρουσίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρεις Έλληνες για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της συγκεκριμένης μέρας οι κατηγορούμενοι, κινούμενοι με ΙΧΕ αυτοκίνητο, εισήλθαν σε μαρμαράδικο στην περιοχή του Αμαρουσίου, όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και προκάλεσαν υλικές ζημιές στον χώρο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που διενεργούσαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου εντόπισαν τους δράστες, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τ.Α. Αμαρουσίου. Όπως προέκυψε από την έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας, σε συνεργασία με το Τ.Α. Κηφισιάς, οι κατηγορούμενοι το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία στα Βόρεια Προάστια. Εκεί έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, στον οποίο επιτέθηκαν και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο διέφυγαν.

Τα προαναφερόμενα οχήματα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς και διαφυγής από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet