Μαρούσι: Πατέρας και γιος θησαύριζαν πωλώντας «Lemon Haze» – Πολίτης απεκάλυψε τους εμπόρους ναρκωτικών
newsit.gr
Κοινωνία

Μαρούσι: Πατέρας και γιος θησαύριζαν πωλώντας «Lemon Haze» – Πολίτης απεκάλυψε τους εμπόρους ναρκωτικών

Την «καβάτζα» ενός Πολωνού διακινητή ναρκωτικών με το ψευδώνυμο «Μπουλ-Μπουλ» και του 33χρονου γιου του ξετρύπωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου. Κι εκεί βρέθηκαν 147.520 ευρώ σε μετρητά.

Το newsit.gr αποκαλύπτει τη δράση πατέρα και γιού ενώ φέρνει στο φως και φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα ναρκωτικά που είχαν στην κατοχή τους.

Τα χρήματα προέρχονταν από διακίνηση ναρκωτικών, καθώς πατέρας και γιος «έσπρωχναν» στις πιάτσες της Αθήνας μία από τις φημισμένες ποικιλίες κατεργασμένης κάνναβης με την ονομασία «Lemon Haze».

Η «καβάτζα» των διακινητών έγινε γνωστή ύστερα από ένα τηλεφώνημα πολίτη στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου που ταίριαζε με την έρευνα των αστυνομικών της συγκεκριμένης υπηρεσίας και «οδηγούσε» σε διαμέρισμα επί της Λεωφόρου Ιωνίας, το οποίο είχε νοικιάσει ο «Μπουλ-Μπουλ».

Παρουσία εισαγγελέα έγινε έφοδος και εντοπίστηκαν 3.200 γραμμ. κάνναβης, 4.000 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και υλικά συσκευασίας των ναρκωτικών!

Οι δύο συλληφθέντες κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr, Μαρίνος Αλειφέρης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet