Μαρούσι: Τρόμος για υπαλλήλους φούρνου γνωστής αλυσίδας – Άνδρας με μαχαίρι μπήκε μέσα και άρπαξε τα λεφτά του ταμείου
Κοινωνία

Μαρούσι: Τρόμος για υπαλλήλους φούρνου γνωστής αλυσίδας – Άνδρας με μαχαίρι μπήκε μέσα και άρπαξε τα λεφτά του ταμείου

Τον τρόμο έζησαν το απόγευμα του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου υπάλληλοι ενός φούρνου γνωστής αλυσίδας στο Μαρούσι. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ένας από τους εργαζόμενους, 52 ετών, στις 18.50 και ενώ εκείνος βρισκόταν στο ταμείο, μπήκε μέσα ένας άνδρας, ο οποίος, αφού προσέγγισε το ταμείο, έβγαλε ένα μαχαίρι το οποίο κρατούσε με το δεξί του χέρι και τον απείλησε λέγοντάς του σε καλά ελληνικά «δώσε μου τα λεφτά του ταμείου».

Την ώρα εκείνη μέσα στον φούρνο υπήρχε και ένας πελάτης με το ανήλικο παιδί του, από τον οποίο ο 52χρονος ζήτησε να ηρεμήσει.

Άρπαξε και το μαύρο τσαντάκι του 52χρονου

Ο υπάλληλος άνοιξε το ταμείο, με τον δράστη να βάζει ο ίδιος το χέρι του μέσα και να αρπάζει συνολικά 150 ευρώ. Αφού πήρε τα χρήματα, άνοιξε στη συνέχεια ένα ντουλάπι και άρπαξε και το μαύρο τσαντάκι του 52χρονου με προσωπικά έγγραφα, κάρτες τραπεζών, καθώς και τα κλειδιά του σπιτιού, και του αυτοκινήτου του, αλλά και του μαγαζιού.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τα πόδια. Σύμφωνα με την περιγραφή του υπαλλήλου, ο δράστης ήταν περίπου στο 1,87, αδύνατος, φορούσε τζιν, πράσινο μπουφάν, κουκούλα, σκούφο, λευκά παπούτσια, μαύρη υφασμάτινη μάσκα και μαύρα χοντρά γάντια και γι’ αυτό δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet