Μεγάλη ανταπόκριση στις διαλέξεις του Ανοιχτού Λαϊκού Παν/μίου στο Μαρούσι
Κοινωνία

Μεγάλη ανταπόκριση στις διαλέξεις του Ανοιχτού Λαϊκού Παν/μίου στο Μαρούσι

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ξεκίνησε ο Γ΄ Κύκλος του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Μαρούσι με θέμα «Η Επιστήμη της Ευτυχίας».

«Την έμπρακτη στήριξή τους για άλλη μια φορά», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «έδειξαν οι πολίτες του λεκανοπέδιου Αττικής στην πρωτοβουλία του πρόεδρου της ΚΕΔΕ, δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ίδρυσης Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου στην Αθηνά  με έδρα το Μαρούσι».

Την επιστημονική επίβλεψη του συγκεκριμένου προγράμματος έχει ο δρ. Αναστάσιος Σταλίκας, καθηγητής ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ψυχοθεραπευτής και πρόεδρος της Ελληνικής Θετικής Ψυχολογίας.

Οι διαλέξεις ξεκίνησαν με την δρ. Αντιγόνη Μερτίκα, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Αισιοδοξία, απαισιοδοξία. Η δύναμη της επιλογής».

Ο κ. Πατούλης στον χαιρετισμό του καλωσόρισε του πολίτες – δημότες στον Κύκλο του ΑΛΠ στο Μαρούσι λέγοντας ότι νιώθει πολύ υπερήφανος που για άλλη μια φόρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμο για διά βίου μάθηση.
Παράλληλα, ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΑΛΠ, Ελένη Βουγιούκαλου, και τον συντονιστή του ΑΛΠ, επικοινωνιολόγο, Ανδρέα Θεωδορακόπουλο, για την ιδιαίτερη συμβολή τους και συνεργασία σε αυτή την καινοτόμο προσπάθεια προς όφελος των πολιτών.

Τέλος, ο κ. Γ. Πατούλης δεσμεύτηκε ότι αυτή η επιτυχημένη προσπάθεια θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβριο με επιπλέον κύκλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet