Μεγάλη συμμετοχή στην πρώτη ημέρα του τριημέρου της εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή στην πρώτη ημέρα του τριημέρου της εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Αμαρουσίου

Με μεγάλη προσέλευση ξεκίνησε το τριήμερο της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, στο δημαρχείο (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν αίμα σήμερα, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, από τις 9:00 έως τις 13:30, αλλά και την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, από τις 14:00 έως τις 19:30.

Για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφάλειας οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στην τηλεφωνική γραμμή της αιμοδοσίας 213 2031940.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά την παρουσία του στην πρώτη ημέρα της 38ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Στέφανο Τσιπουράκη και τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρο Κόνιαρη, δήλωσε σχετικά:

«Το κάλεσμα στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας είναι κάλεσμα ζωής και ελπίδας. Οι Μαρουσιώτες ανταποκρίνονται δυναμικά σε αυτό το κοινωνικό αίτημα και αυτό μας κάνει να νιώθουμε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το υψηλό επίπεδο αλληλεγγύης στην πόλη μας. Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών μας για την προσπάθεια που καταβάλλουν κάθε φορά έτσι ώστε ο θεσμός της αιμοδοσίας να βρίσκεται στην κορυφή των δράσεων αλληλεγγύης και εθελοντισμού του Αμαρουσίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet