Με επιτυχία διεξήχθη ημερίδα για τη Μέση Ανατολή – Κεντρική Ασία στο δημαρχείο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με επιτυχία διεξήχθη ημερίδα για τη Μέση Ανατολή – Κεντρική Ασία στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα με θέμα «Τρέχουσες τάσεις στη Μέση Ανατολή & Κεντρική Ασία», από την Ομάδα Έρευνας Νέων Επιστημόνων για τη Μέση Ανατολή – Κεντρική Ασία, που φιλοξενήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Το μήνυμα του δημάρχου Γιώργου Πατούλη μετέφερε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο κ. Πατούλης παρέχουν πάντα βήμα και στηρίζουν τους νέους επιστήμονες για την ανταλλαγή των απόψεων και των εμπειριών τους στα νέα δεδομένα της επιστήμης τους, αγκαλιάζοντας κάθε πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην ημερίδα μίλησαν: Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Υφαντής (ΤΔΕΠΣ Πάντειο Παν/μίου), ο καθηγητής Aref Alobeid (Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων), ο Ανδρέας Καραϊσκάκης (τ. πληρεξούσιος υπουργός ΟΕΥ, Υπ. Εξωτερικών) ο dr. Saleh Jallad (Finance Consultant, Consolidated Contractors Co, Athens) και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Βιβή Κεφαλά (Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου), ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κ. Νικόλαος Κωνσταντόπουλος (Μ.Α. στις Διεθνείς Σχέσεις).

Στην ημερίδα παρέστησαν, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet