Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Εξαιρετικές δημιουργίες περιλάμβανε το χριστουγεννιάτικο bazaar της Ομάδας Δημιουργικής Απασχόλησης και της Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κεντρικό ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των ευπαθών μελών του ΚΑΠΗ.

Χειροποίητες δημιουργίες με υλικά από τη φύση, ημερολόγια, γούρια, στεφάνια, χειροποίητα σαπούνια, αλλά και μικροί πίνακες ζωγραφικής με λάδια πάνω σε μάρμαρο από τη ζωγράφο Έφη Μανιάτη, ήταν ανάμεσα στα εξαιρετικά εκθέματα που δημιούργησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Τα παιδικά χαμόγελα από τους μαθητές/τριες της ΣΤ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου που επισκέφθηκαν με τους εκπαιδευτικούς τους το κεντρικό ΚΑΠΗ, ομόρφυναν τον χώρο και έδωσαν μία νότα χαράς και αισιοδοξίας στα μέλη του ΚΑΠΗ, με την ανταλλαγή συναισθημάτων και τη μεταφορά γνώσεων και εμπειριών.

Δημιουργώντας μία γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των γενεών, τα παιδιά έμαθαν για τα προγράμματα και τις δράσεις των μελών του ΚΑΠΗ, έπαιξαν μαζί τους τάβλι και σκάκι, χόρεψαν μαζί παραδοσιακούς χορούς, τους τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παρακολούθησαν μαθήματα αγγλικών και γαλλικών.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος μετάφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για την εορταστική περίοδο στα μέλη του ΚΑΠΗ και στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης. Παράλληλα, συνεχάρη την Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης και την Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ για τις σπουδαίες δημιουργίες τους,την ευαισθησία και την κοινωνική τους αλληλεγγύη προς τους ευάλωτους συμπολίτες.           

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet