Με οκτώ μόνιμους εργαζόμενους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με οκτώ μόνιμους εργαζόμενους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Οκτώ μόνιμοι εργαζόμενοι εντάσσονται στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου, μέσω της επιτυχούς συμμετοχής τους σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008.

Τους νέους εργαζόμενους καλωσόρισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρουσία του γενικού γραμματέα του Δήμου, Γεώργιου Διδασκάλου, και υπηρεσιακών παραγόντων.

«Στόχος μας είναι να είμαστε μια ομάδα δημιουργίας. Θέλουμε ο καθένας από εσάς να γίνει ένας κρίκος μιας δημιουργικής προσπάθειας και συμμετοχής. Η δική μας διάθεση είναι να είσαστε ευχαριστημένοι και αποδοτικοί στην εργασία σας και όλοι μαζί να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μας προς όφελος της πόλης και των πολιτών.,

» Σας καλωσορίζω στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους/ες.

Ακολούθησε ο καθιερωμένος θρησκευτικός όρκος για τους νέους εργαζόμενους, ενώ στη συνέχεια ο κ. Πατούλης τους δώρισε το εγχειρίδιο που έχει συγγράψει ως γιατρός ορθοπεδικός «Πρώτες Βοήθειες για Όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet