Με πολιτικές προεκτάσεις το φθινοπωρινό μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με πολιτικές προεκτάσεις το φθινοπωρινό μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου

Με αναφορά στον δύσκολο χειμώνα που βρίσκεται μπροστά μας, αλλά και στον τελευταίο χρόνο θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, είναι το μήνυμα που απευθύνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου προς τους συνδημότες του με αφορμή την ημερολογιακή έναρξη του Φθινοπώρου.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρει:

«Ο μήνας που σηματοδοτεί πολλές φορές μια νέα αρχή, με νέα δυναμική μετά την καλοκαιρινή χαλάρωση και ξεκούραση…

Αυτός ο Σεπτέμβριος μας φέρνει αντιμέτωπους με την έναρξη ενός δύσκολου χειμώνα, που οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες που αφορούν την ενεργειακή κρίση. Θα το παλέψουμε όμως κι αυτό, όπως και τόσα άλλα!

Εύχομαι δύναμη, ψυχική υγεία και πνεύμα ενότητας που χαρακτηρίζει την Πόλη μας και τους ανθρώπους που αγωνίζονται για αυτή. Βρισκόμαστε πλέον στον τελευταίο χρόνο της θητείας μας, κι αυτή η δημοτική αρχή έχει αποδείξει με πνεύμα σύνθεσης, συλλογικότητας και δημιουργικότητας, τη βούληση και τη διάθεσή της να πάει το Μαρούσι Ψηλά! Δημιουργώντας νέες προοπτικές για μια Πόλη Σύγχρονη, Βιώσιμη με σεβασμό στο Περιβάλλον, αγάπη για τον Πολιτισμό, αλλά κυρίως με ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας, για την επίλυση και βελτίωσή τους.

Καλό μήνα σε όλες και όλους σας, καλή Σχολική Χρονιά στα Μαρουσιωτάκια μας και συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι μας που θα μας βγάλει πάλι μαζί νικητές στον αγώνα για μια ζωή με ποιότητα, καλύτερο βιοτικό επίπεδο, υψηλό επίπεδο πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, με ανθρωπιά και αλληλεγγύη για τους πιο αδύναμους. Είμαι σίγουρος ότι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet