Με σωματεία και συλλόγους της πόλης συνομίλησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με σωματεία και συλλόγους της πόλης συνομίλησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Συναντήσεις με σωματεία και συλλόγους της πόλης του Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022.

Συνάντηση με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΚΑ Αμαρουσίου & γύρω Δήμων

Τα θέματα που συζητήθηκαν με τα μέλη του Σωματείου αφορούσαν κυρίως στα ΚΑΠΗ, τη Δημοτική Συγκοινωνία, εκδηλώσεις και στέγαση του σωματείου.

Ο κ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τα μέλη του σωματείου για το φάσμα κοινωνικών πολιτικών της δημοτικής αρχής που φυσικά έχει αιχμή του δόρατος την Τρίτη Ηλικία. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επιμέρους ζητήματα που ενδιαφέρουν το σωματείο και όρισε τους χρόνους υλοποίησής τους με βάση τις δυνατότητες του Δήμου και με κυρίαρχο σκοπό την εξυπηρέτηση και συμμετοχή των μελών σε κοινωνικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Δήμου.

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου Αττικής «Νίκος Καπετανίδης»

Ο κ. Αμπατζόγλου συναντήθηκε με τα νέα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου που προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογικές τους διαδικασίες.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στις επερχόμενες εκδηλώσεις του συλλόγου και στο πλαίσιο συνεργασίας με τη δημοτική αρχή που υποστηρίζει έμπρακτα τη διατήρηση και μεταλαμπάδευση της εθνικής και τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος και Ρένα Χαλιώτη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και ο πρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.

Από την πλευρά του συλλόγου ήταν oι: πρόεδρος Βανδώρου Παρασκευή, αντιπρόεδρος Κοσμίδη Μαρία, γενικός γραμματέας Καπετανίδης Κωνσταντίνος, ταμίας Μεταξάς Κωνσταντίνος, έφορος Καλλιτεχνικών δραστηρ. Παπαδόπουλος Γεώργιος (Υδραίος), γεν. γραμματεας Τσέτσικα Ελένη, μέλος Αθανασιάδη Ελένη.

Συνάντηση με τον Επιμορφωτικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Παραδείσου Αμαρουσίου

Ο Θ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τον πρόεδρο Ανδρέα Καλλιγά και τον ταμία Δημήτρη Μπακόπουλο για τα προγραμματισμένα έργα στην περιοχή, που αφορούν κυρίως τις ασφαλτοστρώσεις καθώς επίσης και για τα ζητήματα ομβρίων υδάτων καθώς είναι συνδεδεμένα με έργα της Περιφέρειας Αττικής. Επίσης αναφορά έγινε στα ζητήματα καθαριότητας και περισυλλογής κηπαίων, σχετικά με την τήρηση του κανονισμού καθαριότητας και την έγκαιρη ενημέρωση των υπηρεσιών του Δήμου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Ρένα Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet