Με τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασε ο Γ. Πατούλης την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας
Κοινωνία

Με τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασε ο Γ. Πατούλης την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, κατά την προσέλευσή του στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου σε γνωστό κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας.

Ο κ. Πατούλης χαιρετίζοντας τα δεκάδες μέλη του ΚΑΠΗ που παρίσταντο στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Στο πρόσωπό σας σήμερα τιμούμε τους γονείς όλων μας για τη μεγάλη προσφορά τους στην οικογένεια, στην κοινωνία, στην πατρίδα μας.

»Οφείλουμε πολλά στη δική σας γενιά. Εσείς κρατήσατε άσβεστες τις αρχές και τις αξίες της πατρίδας μας, ώστε να μπορούμε εμείς να τις μεταλαμπαδεύουμε στα δικά μας παιδιά.

»Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας και θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να έλθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα μας».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ως ο επόμενος περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε:

«Πάντα θα σας έχω στην καρδιά μου, διαφυλάττοντας τη σχέση σεβασμού και αγάπης που αναπτύξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.  

»Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και για τη σημερινή μεγάλη ανταπόκρισή σας να γιορτάσουμε μαζί την παγκόσμια ημέρα. Ευχαριστώ, επίσης, το προσωπικό και τους εθελοντές μας που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την παροχή υψηλών υπηρεσιών στα μέλη του ΚΑΠΗ».

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, o οποίος επεσήμανε ότι «τα ΚΑΠΗ και τα μέλη τους αποτελούν προτεραιότητα για τη διοίκηση του Δήμου και ιδιαίτερα για τον δήμαρχο μας κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος σκύβει πάντα με ευαισθησία και ιδιαίτερη φροντίδα σε αυτήν την ομάδα της τοπικής κοινωνίας μας, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τα ΚΑΠΗ με κάθε τρόπο». Παράλληλα, ο κ. Κόνιαρης αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις που υλοποιεί το ΚΑΠΗ για τα μέλη του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης:

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Κωνσταντίνος Ρώτας, η αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Κατερίνα Ιωάννου, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Δημήτρης Σμυρνής και Γεώργιος Ιατρίδης. Επίσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Δημήτρης Καμπούκος, Έφη Μανιάτη, Πόπη Μπρούτα, Μάχη Τσουκαλά και Γιούλα Μπάρλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet