Με τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» συναντήθηκε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Με τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» συναντήθηκε ο δήμαρχος

O δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρόεδρο, Κων/νο Σολδάτο και τον αντιπρόεδρο, Δημήτρη Θεοχάρη, του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή», παρουσία των αντιδημάρχων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, Γιάννη Νικολαράκου και Κων/νου Ρώτα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών που έχει ο δήμαρχος σε τακτά χρονικά διαστήματα με όλους τους συλλόγους και φορείς της πόλης.

Από την πλευρά του Συλλόγου Ψαλιδίου «αναγνωρίστηκε η μεγάλη πρόοδος που υπάρχει τόσο στο Ψαλίδι, αλλά και σε όλο το Μαρούσι, στον τομέα της καθαριότητας, καθώς και στην άμεση ανταπόκριση της δημοτικής αρχής στην επίλυση επιμέρους ζητημάτων» όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου της διοίκησης. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου αναφέρθηκαν «στην ικανοποίηση των κατοίκων της περιοχής τους για τη ριζική ανακαίνιση των παιδικών χαρών, που έδωσε και πάλι διέξοδο στα παιδιά και τις οικογένειές τους» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τέλος, ζητήθηκε η παρουσία του δημάρχου σε συνάντηση του Συλλόγου με την εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής προκειμένου να εξετασθεί το θέμα της επέκτασης του δικτύου στην περιοχή του Ψαλιδίου. Ο κ. Αμπατζόγλου παρέστη στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, με τον εκτελεστικό πρόεδρο της ΕΔΑ Αττικής, Πιέρρο Χατζηγιάννη και τους εκπροσώπους του Συλλόγου Ψαλιδίου όπου και τελικά διαπιστώθηκε η δυνατότητα επίσπευσης του αιτήματος της επέκτασης του δικτύου.

Στη συνέχεια ο Σύλλογος Ψαλιδίου ενημέρωσε τα μέλη του για τη θετική εξέλιξη όσο αφορά στην επέκταση του δικτύου αερίου στην περιοχή και τον καθοριστικό ρόλο του δημάρχου για την πορεία του ζητήματος.

Μετά το πέρας της συναντήσεων ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Είμαστε στο πλευρό όλων των γειτονιών του Αμαρουσίου. Η δουλειά που κάνουμε σε όλους τους τομείς αναγνωρίζεται και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με προσήλωση στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ζωής στο Μαρούσι που όλοι αγαπούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet