Με τον Σύλλογο Αθμονέων γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με τον Σύλλογο Αθμονέων γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αθμονέων για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης μιλώντας με θερμά λόγια για τη μητέρα τόνισε ότι:

«Το υπέρτατο ον που υπάρχει για μένα σήμερα στην ανθρωπότητα είναι η επώνυμη και ανώνυμη μητέρα. Η μάνα της αγάπης, η μάνα της προσφοράς, η μάνα που κάνει την οικογένεια, που αγαπά τα παιδιά της, η μάνα που αγαπά τα παιδιά όλου του κόσμου σαν να είναι δικά της παιδιά.

»Σε κάθε μάνα αξίζει η υπέρτατη τιμή!

»Και το σημερινό αφιέρωμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, αλλά και η κοινωνία για το πλάσμα αυτό το αγαπημένο.

»Και όπως γνωρίζετε μεγάλωσα δίπλα σε μία δυναμική εργαζόμενη μητέρα. Οφείλω ότι είμαι σ΄ εκείνη. Το πιστεύω και την ευχαριστώ».

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλόιυ του Συλλόγου, Ρούλα Μπογδάνου-Καλύβα, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά, Χαρούμενα και Ευτυχισμένα» σε κάθε μητέρα.

Ακολούθησε, η τιμητική βράβευση του μέλους του Συλλόγου και αντιπροέδρου του Συλλόγου «Μέριμνα του Γήρατος», Μαρίας Ψευδού, για τη σημαντική κοινωνική προσφορά της στην πόλη του Αμαρουσίου.

Το θέμα «Μητέρα: Στερεότυπα, μύθοι και πραγματικότητες που συνοδεύουν τη μητρότητα» ανέπτυξε η δημοσιογράφος Χριστίνα Αλεξίου-Μπόγδανου.

Την εκδήλωση διάνθισαν μουσικά η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου, Ρένα Χαλιώτη, που ερμήνευσε ως σολίστ το τραγούδι «Μητέρα», σε στίχους Κώστα Κοφινιώτη και μουσική Ζόζεφ Κορινθίου. Το τραγούδι θεωρείται ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που γράφτηκαν για τη μητέρα.

Επίσης, η καθηγήτρια Σύγχρονου Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου, Κέλλυ Κουνάκη, ερμήνευσε τραγούδια αφιερωμένα στη μάνα, με τη συνοδεία στο πιάνο του Τρύφωνα Θωμόπουλου, καθηγητή πιάνου στο Δημοτικό Ωδείου Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου, Φωτεινή Κοσκόρου, που είχε και τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet