Με τους εμπόρους του Πολυδρόσου ο δήμαρχος
Κοινωνία

Με τους εμπόρους του Πολυδρόσου ο δήμαρχος

Επίσκεψη στην εμπορική αγορά του Πολυδρόσου πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και να εξετασθούν από κοινού οι προτάσεις για την τόνωση της εμπορικής αγοράς, οι οποίες είχαν τεθεί κατά την πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας καταστηματαρχών στο δημαρχείο Αμαρουσίου. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η παραχώρηση κάποιων χώρων στάθμευσης για τη διευκόλυνση των καταναλωτών στις αγορές τους, καθώς και η ανάληψη δράσεων εμπορικού χαρακτήρα σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης.

Στη συζήτηση που διεξήχθη με εμπόρους και καταστηματάρχες της περιοχής, παρουσία του αντιδημάρχου Πολεοδομίας Νικόλαου Πέππα και του υπεύθυνου της Κυκλοφορίας και Δημοτικής Συγκοινωνίας Γεωργίου Ζήκου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου επανέλαβε την πρόθεσή του να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την υλοποίηση των παρεμβάσεων που θα οδηγήσουν στη στήριξη και την αναβάθμιση της αγοράς του Πολυδρόσου.

«Είμαστε κοντά στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας και ειδικότερα της γειτονιάς του Πολυδρόσου, ακούμε τα προβλήματά του, ώστε σε συνεργασία και μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων να υποστηρίξουμε την επιχειρηματική δραστηριότητά τους για την τόνωση της τοπικής αγοράς και τη διευκόλυνση του αγοραστικού κοινού. Εξάλλου, σύντομα θα υλοποιήσουμε το σημαντικό έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης στη γειτονιά του Πολυδρόσου, με διαδρομή πεζών και ποδηλάτων που θα αναβαθμίσει και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην περιοχή» υπογράμμισε ο κ. Γ. Πατούλης μετά το πέρας της συνάντησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet