Με τους κατοίκους του Σωρού ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Με τους κατοίκους του Σωρού ο Γ. Πατούλης

Σε συγκέντρωση κατοίκων στη γειτονιά του Σωρού παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή του υπεύθυνου Κυκλοφορίας και Δημοτικής Συγκοινωνίας και υποψήφιου στο συνδυασμό στις προσεχείς εκλογές Γιώργου Ζήκου.

Ο κ. Γ. Πατούλης, αναφερόμενος στον απολογισμό έργου της δημοτικής αρχής, ανέπτυξε στους κατοίκους το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί στον Σωρό, καθώς και στα υπό εξέλιξη έργα υποδομής και ανάπλασης που θα αναβαθμίσουν τη γειτονιά και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

  • Στην κατεδάφιση της παλιάς αποθήκης της ΗΒΗ, στον καθαρισμό του χώρου και στη διάνοιξη της οδού Σωρού, από το ύψος της Λ. Κηφισίας έως το ύψος της οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, έργα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.
  • Στη διαπλάτυνση του υπολοίπου τμήματος της οδού Σωρού, έργου ενταγμένου σε μελέτη 2 εκατ. ευρώ.
  • Στη διάνοιξη της οδού Φραγκοκλησίας που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα, καθώς θα οδηγήσει στην αποσυμφόρηση της περιοχής από τον κυκλοφοριακό φόρτο.
  • Στα έργα διαμόρφωσης στις οδούς Αγίου Αθανασίου, Κονίτσης, καθώς και του κοινόχρηστου χώρου, όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου.
  • Στα έργα οδοποιίας στις οδούς Αλαμάνας και Δελφών
  • Στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
  • Στην ένταξη της περιοχής Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα στο σχέδιο πόλης, δέσμευση που γίνεται πράξη με την ανάρτηση της Κύρωσης της Πράξης Εφαρμογής της περιοχής «Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα».

Παράλληλα, ο επικεφαλής του συνδυασμού έκανε ειδική αναφορά στην τελική ευθεία στην οποία βρίσκεται η οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος από το ΣτΕ. Με τη διευθέτηση της κοίτης του ρέματος θα ανοίξει ο δρόμος για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων και αγωγών αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, καθώς και η ανάπλαση των περιοχών πέριξ του ρέματος, μεταξύ των οποίων και της γειτονιάς του Σωρού.

«Με την ψήφο και την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στον συνδυασμό μας θα προχωρήσουμε το δημιουργικό έργο μας που έχει ανάγκη η πόλη μας, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε το Μαρούσι πρότυπη ανθρώπινη πόλη» κατέληξε ο κ. Γιώργος Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet