Με τους Μαρουσιώτες γιόρτασε τις Άγιες Hμέρες του Πάσχα η Μ. Πατούλη-Σταύρακη
Κοινωνία

Με τους Μαρουσιώτες γιόρτασε τις Άγιες Hμέρες του Πάσχα η Μ. Πατούλη-Σταύρακη

Με τους Μαρουσιωτες γιόρτασε η Μαρίνα Πατούλη-Σταύρακη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Επαμεινώνδα Γαρδέλη, Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου, τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Η κ. Πατούλη, παρακολούθησε την ακολουθία της Σταύρωσης και της Αποκαθήλωσης στην Ιερά Μητρόπολη Αμαρουσίου.

Σε ατμόσφαιρα ιερής κατάνυξης και θείας μυσταγωγίας μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου, Επαμεινώνδα Γαρδέλη και άλλους συνυποψηφίους της ανάμεσα σε πλήθος κόσμου συμμετείχε στην περιφορά του Επιταφίου της Ιεράς Μητρόπολης Αμαρουσίου και στο Δημοτικό Κοιμητήριο όπου και αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκομένους. 

Κατά τη διάρκεια επίσκεψή της στο αμαξοστάσιο του Δήμου, τις ευχές της έδωσε από κοντά και στους εργαζόμενους εθελοντές που και φέτος θα συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της καθιερωμένης μεγάλης γιορτής της Κυριακής του Πάσχα, και στο ψήσιμο του οβελία.

Ανήμερα του Πάσχα η κ. Πατούλη γιόρτασε μαζί με εκατοντάδες Μαρουσιωτες την Ανάσταση του Κυρίου στο παραδοσιακό γλέντι που για ενδέκατη χρονιά διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου. Στο μήνυμά της προς τους παρισταμένους, η κ. Πατούλη εξέφρασε τη χαρά της που σταθερά κάθε χρόνο το Μαρούσι μέσα από αυτό το ανοικτό γλέντι προσδίδει το αληθινό νόημα στην ημέρα της Λαμπρής.

«Στο Μαρούσι κανείς δεν είναι μόνος του ούτε τις γιορτινές ημέρες. Όλοι μαζί μια συντροφιά, πάνω από δέκα χρόνια μοιραζόμαστε την ίδια ατμόσφαιρα γιορτής, αγάπης προς τον πλησίον και ανθρωπιάς. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου ακόμα πιο δυνατά. Το Μαρούσι θα συνεχίσει να πορεύεται μπροστά. Όλοι μαζί μπορούμε ακόμη καλύτερα. Το μέλλον της πόλης μας είναι στα χέρια μας. Χρόνια πολλά σε όλους, ατομική και συλλογική ευτυχία σας εύχομαι. Και του χρόνου με υγεία» τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet