Με τρεις νέους συμβασιούχους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με τρεις νέους συμβασιούχους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Με τρεις εργαζομένους, οκτάμηνης σύμβασης, από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου.

Τους νέους εργαζομένους που αναλαμβάνουν καθήκοντα στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), στη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης και στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, καλωσόρισε στο δυναμικό του Δήμου ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους, ο δήμαρχος κ. Πατούλης, τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, τονίζοντας:

«Με τους εργαζομένους μας χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και τους θεωρούμε συνεργάτες μας και συνοδοιπόρους. Είμαστε εδώ για να συζητούμε και να λύνουμε τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται και να τους επιβραβεύουμε για την επιμέλεια και την προσήλωσή τους στην εκτέλεση των καθηκόντων τους».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Σταθούλης, και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Τεχνικής Υπηρεσίας, Βασίλης Κόκκαλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet