Με 21 επιπλέον άτομα στελεχώνονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με 21 επιπλέον άτομα στελεχώνονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Με 21 επιπλέον άτομα στελεχώνονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, εκ των οποίων οι 18 εργαζόμενοι θα ενισχύσουν τις σχολικές μονάδες της πόλης, με στόχο να δημιουργηθούν οι καλύτερες και ποιοτικότερες συνθήκες για τα παιδιά, στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της διοίκησης.

Οι 21 νέοι εργαζόμενοι και οι 48 που πρόσφατα τοποθετήθηκαν στις διευθύνσεις Καθαριότητας και Περιβάλλοντος είναι ενταγμένοι για τους επόμενους 8 μήνες στο νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ.  Μέσα από το παραπάνω πρόγραμμα, 179 συνολικά συμβασιούχοι θα ενταχθούν, σε μικρό χρονικό διάστημα, στην «οικογένεια»  των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, παρουσία των αντιδημάρχων Σπύρου Σταθούλη, Ρένας Χαλιώτη, Βασίλη Κόκκαλη, του γενικού γραμματέα του Δήμου, Γεώργιου Διδασκάλου, της διευθύντριας των Διοικητικών Υπηρεσιών, Μαρίας Θώδα και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο κ. Πατούλης ζήτησε από τους εργαζόμενους να δώσουν, με αυταπάρνηση, τον καλύτερο εαυτό τους για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

«Είμαστε μια ομάδα που έχουμε υποχρεώσεις και δικαιώματα και που όλοι μαζί είμαστε εδώ για ν’ αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Εκείνοι είναι οι κριτές μας, σε εκείνους λογοδοτούμε καθημερινά», σημείωσε, με την ευκαιρία της οικογενειακής αυτής συνάντησης.

Αναφερόμενος στους εργαζόμενους που θα στελεχώσουν τις σχολικές δομές της πόλης, υπογράμμισε:

«Μετά από συνεννόηση, ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, με την αρμόδια υπουργό κα Αντωνοπούλου, εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος της Νέας Κοινωφελούς Εργασίας, η πρόσληψη συμβασιούχων στους τομείς Παιδείας και Πρόνοιας για την κάλυψη των αναγκών του Δήμων.

Στον Δήμο μας, 18 από εσάς, τους νέους εργαζομένους μας, θα τοποθετηθείτε στις σχολικές δομές της πόλης μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα σχολεία για τα παιδιά στην παρούσα φάση.

Η προστασία και η ασφάλεια των παιδιών μας είναι πάνω από όλα. Από σήμερα είστε ένα κρίκος της αλυσίδας που μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθειά μας».

Σημειώνεται ότι 14 από τους υπαλλήλους θα τοποθετηθούν, με ειδικότητα γενικών καθηκόντων, στα Δημοτικά Σχολεία Αμαρουσίου και 4 ως σχολικοί βοηθοί στα Ειδικά Σχολεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet