Μηνύματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης από τη δράση προσφοράς του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου
Κοινωνία

Μηνύματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης από τη δράση προσφοράς του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου

Για τα ισχυρά μηνύματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης που αναδεικνύονται μέσα από τις δράσεις προσφοράς όπως αυτή που διοργάνωσε το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στον ακριτικό Αη Στράτη (24-27/3/22), μίλησε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου στην εκδήλωση αφιερωμένη σε αυτή την ενέργεια, που έλαβε χώρα στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022.

Η δράση εθελοντισμού αφορούσε κυρίως στην αποστολή μεγάλων ποσοτήτων σε σχολικά είδη, φάρμακα και κλιματιστικό εξοπλισμό για το ακριτικό νησί αλλά και την εκπόνηση βιωματικών δράσεων για τα παιδιά του Άη Στράτη.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου κατά το χαιρετισμό του συνεχάρη τον αρχηγό Νίκο Μπόγδανο και όλο το 3ο σύστημα Αεροπροσκόπων για την ικανότητά τους να φέρουν σε πέρας μία τόσο ιδιαίτερη αποστολή, καθώς και τον αντιδήμαρχο Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Γιάννη Ιωαννίδη όπως και τους εθελοντές και τα μέλη του Φόρουμ Νέων του Δήμου Αμαρουσίου που υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια. Ο δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος Αμαρουσίου έχει αποδείξει σε πλείστες περιπτώσεων την αλληλεγγύη του σε άλλους Δήμους της Ελλάδας και η πρωτοβουλία των Αεροπροσκόπων για τον Άη Στράτη, αποτέλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία να σταθεί το Μαρούσι δίπλα και στους Ακρίτες της χώρας μας και ιδιαιτέρως στα παιδιά αυτών των περιοχών.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την εκδήλωση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet