Μονιμοποίηση 10 συμβασιούχων καθηγητών Φυσικής Αγωγής Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Μονιμοποίηση 10 συμβασιούχων καθηγητών Φυσικής Αγωγής Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύτηκε προ ημερών η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία αναγνωρίζονται ως αορίστου χρόνου οι συμβάσεις 10 καθηγητών φυσικής αγωγής, που για περισσότερα από 15 χρόνια, σταθερά στελεχώνουν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου μέσω ανανεώσιμων συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν την αγωγή τους με τη σύμφωνη, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, γνώμη και τη συνδρομή της διοίκησης του Δήμου. Κοντά τους κατά τη συζήτηση της αγωγής βρέθηκαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης Σπύρος Σταθούλης, Νίκος Πέππας και Δημήτρης Σμυρνής, οι οποίοι υποστήριξαν τον πάγιο χαρακτήρα της εργασίας τους και την ανάγκη διατήρησης των εργαζομένων στις θέσεις τους.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δρομολογηθούν, σύμφωνα με τον Δήμο, και θα ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για τη σύσταση προσωποπαγών θέσεων για τους συγκεκριμένους εργαζομένους ώστε να ενταχθούν στο οργανόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι εργαζόμενοι με παρουσία τους στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, και συνολικά τη διοίκηση του Δήμου για την υποστήριξη του αιτήματός τους και την εξασφάλιση του εργασιακού τους μέλλοντος.

Με την ευκαιρία της επικείμενης ενσωμάτωσης των 10 καθηγητών φυσικής αγωγής στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου, ο δήμαρχος Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Για μία ακόμη φορά κάνουμε πράξη τη βούλησή μας να εξασφαλίζουμε στους εργαζομένους του Δήμου μας σταθερό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Και αυτή τη φορά, όπως και όλες τις προηγούμενες, έχουμε φτάσει μέχρι τέλους τις διαδικασίες για την ένταξη στο δυναμικό του Δήμου μας εργαζομένων “ομήρων” από προγενέστερες διοικήσεις πέρα από κομματικούς και άλλους διαχωρισμούς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet