Μουσικές και χοροί από όλη την Ελλάδα στη γιορτή των Τμημάτων Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Μουσικές και χοροί από όλη την Ελλάδα στη γιορτή των Τμημάτων Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Στη γιορτή παραδοσιακών χορών παιδιών & ενηλίκων των Τμημάτων Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», παραβρέθηκε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρόντος του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή και του πρόεδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα.

Η εκδήλωση με μουσικές και χορούς από όλη την Ελλάδα των παιδιών και ενηλίκων έγινε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μίας αθλητικής χρονιάς (για τα ακαδημαϊκά έτη 2021-22) και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Αθλητικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου (28.5-30.6.22) που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι ο Θ. Αμπατζόγλου «συνεχάρη όλους όσοι συμμετέχουν στα τμήματα, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της παράδοσης του τόπου μας και προσφέροντας παράλληλα θέαμα υψηλότατου επιπέδου».

Παρόντες ακόμη ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννης Κεχρής, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και εντεταλμένη σύμβουλος Ελένη Λέκκα και η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet