Μ. Διακολιού: Αμπατζόγλου και Καραμέρος ανταγωνίζονται για το ποιος είναι πιο ανίκανος!
Κοινωνία

Μ. Διακολιού: Αμπατζόγλου και Καραμέρος ανταγωνίζονται για το ποιος είναι πιο ανίκανος!

Στο θέμα της πλημμύρας που προέκυψε στον πρόσφατα αναπλασμένο χώρο στην οδό Αγ. Αθανασίου στο Μαρούσι, λόγω της χθεσινής νεροποντής, αλλά και στην αντιπαράθεση που το γεγονός προκάλεσε ανάμεσα στην παράταξη Ενωμένο Μαρούσι και τη διοίκηση του Δήμου, αναφέρεται η παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή.

«Δεν πάει ένας μήνας από τότε που σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου παρέδιδε αναπλασμένο τον χώρο 9760 στην οδό Αγ. Αθανασίου, επιχαίροντας για το “έργο” της. Χθες, μια καταιγίδα μετά, οι Μαρουσιώτες είδαμε με απογοήτευση τον χώρο να πλημμυρίζει και το δημόσιο χρήμα που δόθηκε για τη διαμόρφωσή του να καταλήγει… μαζί με το νερό!» αναφέρει η παράταξη.

Η Μαίρη Διακολιού, επικεφαλής της παράταξης, σημειώνει ότι «εγκαίρως, ήδη από τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατασκευή του χώρου, εξέφρασε αντιρρήσεις ως προς το πρόωρο αυτής, ακριβώς λόγω της μη διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, εξαιτίας της οποίας το έργο θα κινδύνευε να πλημμυρίσει».

Επίσης, ήταν παρούσα κατά τη συγκέντρωση – ενημέρωση των κατοίκων από τους τεχνικούς του Δήμου, κατά την έναρξη της κατασκευής, «όπου κι εκεί εξέφρασε τις αντιρρήσεις της, για να λάβει τη διαβεβαίωση ότι “δεν πρόκειται να πλημμυρίσει ο χώρος, γιατί το νερό θα απορροφηθεί από το χώμα”».

«Ο κ. Γ. Καραμέρος, πρώην αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, αντί ως (τότε) αρμόδιος για τα ρέματα να προχωρήσει την υπόθεση της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς υπέρ των κατοίκων και της γειτονιάς, αρκέστηκε στο “να παίζει την κολοκυθιά” με τον κ. Πατούλη σχετικά με το ποιος είναι υπεύθυνος για τις καθυστερήσεις. Σήμερα, ενεργεί ως τιμητής» προσθέτει η παράταξη και συμπληρώνει:

«Ο κ. Αμπατζόγλου:

»α) Ξόδεψε τα λεφτά των Μαρουσιωτών για την ανάπλαση του χώρου, χωρίς να κατοχυρώσει τη σταθερότητα του έργου, βάζοντας ως προτεραιότητα “τη φωτογραφία” και το θεαθήναι, ενώ όφειλε υπεύθυνα να προωθήσει πρώτα την ολοκλήρωση της διευθέτησης του ρέματος που θα έλυνε πραγματικά τα προβλήματα των δημοτών.

»β) Βρέθηκε για άλλη μια φορά απροετοίμαστος για τη θεομηνία, που όμως έγκαιρα είχε προβλεφθεί από τους μετεωρολόγους, θυμίζοντάς μας το φιάσκο του περσινού χιονιά.

»Σήμερα, αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους Μαρουσιώτες για την αποτυχία και την ανικανότητά του να τους προστατεύσει (ενώ μονίμως διαβεβαιώνει για την ετοιμότητα του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας), πιπιλάει την καραμέλα των “πρωτοφανών(!) καιρικών συνθηκών” και τα βάζει με τον κ. Καραμέρο, χαρακτηρίζοντάς τον (στο θέμα του ρέματος τουλάχιστον) ούτε λίγο, ούτε πολύ, αποτυχημένο ως αντιπεριφερειάρχη  και λαϊκιστή. Εν τέλει, δηλαδή, τον περιγράφει ως  πολιτικά ανίκανο!

»Οι Μαρουσιώτες, όμως, αδιαφορούμε για το ποιος από τους δύο είναι πιο πολιτικά ανίκανος από τον άλλο. Δεν θέλουμε να μας διοικεί ο λιγότερο(;) ανίκανος, αλλά απαιτούμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα στη διοίκηση της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet