Μ. Διακολιού: Η διοίκηση Αμπατζόγλου αρκείται στο θεαθήναι και όχι στην ουσία
Αθλητισμός

Μ. Διακολιού: Η διοίκηση Αμπατζόγλου αρκείται στο θεαθήναι και όχι στην ουσία

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, δημοτική σύμβουλος, Μαίρη Διακολιού, επισκέφθηκε το ανακατασκευασμένο γήπεδο 5Χ5 της οδού Δωδεκανήσου.

Με αφορμή αυτήν της την επίσκεψη σημειώνει ότι «προ ημερών, η δημοτική αρχή παρέδωσε τέσσερις ανακατασκευασμένους αθλητικούς χώρους σε δημόσια χρήση. Κατά την παράδοσή τους, μάλιστα, ο κ. δήμαρχος φωτογραφήθηκε να σουτάρει προς την μπασκέτα του γηπέδου. Οφείλουμε να επαινέσουμε τη δημοτική αρχή σε αυτό το θέμα», καθώς -όπως προσθέσει- «τα γήπεδα στις γειτονιές είναι και αυτά χώροι όπου πραγματώνεται η κοινωνία και αναβαθμίζουν τη δυνατότητα για μαζικό αθλητισμό».

«Δεν ξέρουμε αν τελικώς», συνεχίζει η δημοτική σύμβουλος, «ο κ. Αμπατζόγλου το έβαλε το καλάθι στο γήπεδο της φωτογραφίας, στις τουαλέτες, όμως, του γηπέδου 5Χ5 στην οδό Δωδεκανήσου “χτύπησε τρίποντο”», συμπληρώνοντας, παραθέτοντας σχετική φωτό, ότι «μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις» και καταγράφει «την άθλια κατάσταση των τουαλετών του ανακατασκευασμένου γηπέδου, τρανή απόδειξη ότι η διοίκηση Αμπατζόγλου αρκείται στο θεαθήναι και όχι στην ουσία».

Τέλος, η Μαίρη Διακολιού αναφέρει:

«Μπράβο για τα γήπεδα, αλλά όμως, όταν κάνουμε μία δουλειά, πρέπει να την κάνουμε ολόκληρη!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet