Μ. Διακολιού: Να αξιοποιηθεί το επικίνδυνο Λασκαρίδειο για τις ανάγκες της γειτονιάς
Κοινωνία

Μ. Διακολιού: Να αξιοποιηθεί το επικίνδυνο Λασκαρίδειο για τις ανάγκες της γειτονιάς

Η ανεξάρτητη παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή παραβρέθηκε στη χθεσινή (9/6) εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων, με εκπρόσωπό της, για την υπόθεση του ακινήτου του τ. Λασκαρίδειου Ιδρύματος «Οίκου Τυφλών».

Στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Να αξιοποιηθεί το επικίνδυνο Λασκαρίδειο για τις ανάγκες της γειτονιάς» η επικεφαλής της παράταξης Μαίρη Διακολιού τονίζει μεταξύ άλλων ότι «στη σχετική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχαν προγραμματίσει οι κάτοικοι της περιοχής σε συνεργασία με τον τοπικό εξωραϊστικό σύλλογό για 9 Ιουνίου, στις 19:30, παρουσιάστηκε δημοτική σύμβουλος εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, για να μεταφέρει το μήνυμα του δημάρχου – όπως δήλωσε – πως τάχα συμπονεί την ανησυχία των κατοίκων και πως κάνει ό,τι μπορεί για να λύσει το μείζον πρόβλημα ασφάλειας που αποτελεί το εγκαταλελειμμένο ακίνητο για τα παιδιά και γενικότερα τους κατοίκους της περιοχής».

Μάλιστα, η κ. Διακολιού παραθέτει την πρόταση της παράταξης, στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει πως «οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να επιβάλουν στη δημοτική αρχή -εχθές- να συνάψει συμφωνία, όσο το δυνατόν μακρύτερης ενοικίασης, με την ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου στην οποία έχει περιέλθει το ακίνητο) με το χαμηλότερο/νόμιμο αντίτιμο. Μόνο έτσι, άμεσα θα μπορεί να μπει ο Δήμος Αμαρουσίου στον χώρο και να κάνει τις βασικές εργασίες αποκατάστασης».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet