Μ. Πατούλη Σταυράκη: Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Δήμου που έδωσε λύση σε ένα πάγιο αίτημα εμπόρων και κατοίκων
Κοινωνία

Μ. Πατούλη Σταυράκη: Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Δήμου που έδωσε λύση σε ένα πάγιο αίτημα εμπόρων και κατοίκων

Στην τελετή παράδοσης του σύγχρονου υπόγειου πάρκινγκ και της «έξυπνης» πλατείας – Smart plaza που εγκαινιάστηκε στο κέντρο του Αμαρουσίου, παρέστη η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, συμμετέχοντας από κοινού με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ. Κύριλλο, και τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, στη συμβολική κοπή της κορδέλας στην πλατεία και στο υπόγειο πάρκινγκ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην τελετή των εγκαινίων η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: «Ως Όμιλος στηρίζουμε έργα και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών και συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Ο υπόγειος αυτός χώρος στάθμευσης στην καρδιά της πόλης μας προσφέρει άμεση και άνετη πρόσβαση στο εμπορικό μας κέντρο, αποτελεί “ανάσα” για το πρόβλημα της στάθμευσης και αναβαθμίζει περαιτέρω την εικόνα και της λειτουργία της αγοράς της πόλης μας  ενισχύοντας την ευρωπαϊκή και μητροπολιτική ταυτότητα του Δήμου μας. Η μοντέρνας αρχιτεκτονικής και σύγχρονης αισθητικής πλατεία που διαμορφώθηκε στο σημείο, με φιλικές στους νέους high tech λειτουργίες, έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να αναδειχθεί σε σημείο συνάντησης για τους νέους της πόλης μας και πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

»Συγχαίρουμε τη διοίκηση του Δήμου για την αποφασιστικότητά της να δώσει λύση σε ένα πάγιο αίτημα εμπόρων και κατοίκων με ένα έργο πνοής για το Μαρούσι. Συγχαρητήρια και σε όλους όσοι συνεργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του έργου “σταθμό” για το “σήμερα” και το “αύριο” της πόλης μας. Ως Όμιλος θα συνεχίσουμε να “αγκαλιάζουμε” κάθε καινοτόμα πρόταση, κάθε έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα, κάθε συνέργεια και προσπάθεια προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας, κάθε επένδυση ζωής στο παρόν και στο μέλλον των παιδιών μας».

Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Νίκος Παπαδάκης.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη φαντασμαγορική συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet