Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Χρέος μας η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων του Δήμου μας
Κοινωνία

Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Χρέος μας η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων του Δήμου μας

Σε μία συμβολική χειρονομία προς τους εργαζομένους του Δήμου Αμαρουσίου προχώρησε σήμερα, Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, ενδεικτική της σχέσης καλής συνεργασίας και εμπιστοσύνης που επιθυμεί να οικοδομήσει η δημοτική παράταξη του Επαμεινώνδα Γαρδέλη, Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου, μετά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της, η κ. Πατούλη επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου και, μαζί με τις ευχές της για την εργατική Πρωτομαγιά, σε καθέναν ξεχωριστά προσέφερε από ένα γλαστράκι με άνθη, σύμβολο ελπίδας και αναγέννησης.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της, η κ. Πατούλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εργαζόμενοί μας είναι το παραγωγικό δυναμικό μιας κοινωνίας και είναι χρέος όλων μας – και σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών – να συμβάλλουμε ώστε να τους εξασφαλίσουμε το δικαίωμά τους σε σταθερή εργασία, σε  συνθήκες ασφάλειας, αξιοκρατίας και επαγγελματικής εξέλιξης. Μόνο τότε δημιουργούμε δεδομένα υγιούς προόδου και προοπτικής σε μια κοινωνία.

»Όλοι εμείς, στον συνδυασμό Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου, επενδύουμε σε σχέσεις καλής συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους εργαζόμενους στον Δήμο μας, μέσα από τη διεκδίκηση και διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, με αμοιβαίο όφελος για τους ίδιους και την τοπική μας κοινωνία.

»Χρόνια πολλά σε όλους, με αισιοδοξία και πίστη σε ένα καλύτερο εργασιακό αύριο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet