Νέα οχήματα «μπαίνουν στη μάχη» του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Νέα οχήματα «μπαίνουν στη μάχη» του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αμαρουσίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφτηκε ο δήμαρχος της πόλης, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, για να εποπτεύσει τις διαδικασίες εκτέλεσης του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και να παραλάβει τα νέα οχήματα που θα εξυπηρετούν τον σκοπό αυτό. Το οχήματα, όπως ενημερώνει ο Δήμος, είναι ευγενική χορηγία των εταιριών «Toyota Hellas» και «Autohellas – Hertz», ενώ το «παρών» στην παραλαβή έδωσαν ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης και οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Ευάγγελος Κάββαλος.

Ο κ. Αμπατζόγλου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τους εθελοντές Ηλία Ζορμπαλά, πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου και τους Νίκο Κρινά και Ελεάνα Μαυραντή, εκπροσώπους της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων, οι οποίοι συνδράμουν το έργο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές και τους χορηγούς μέσων, υπηρεσιών και προϊόντων, που στηρίζουν το κοινωνικό έργο του Δήμου μας. Η παρουσία τους και οι δράσεις τους είναι εξόχως σημαντικές. Όλοι μαζί δημιουργούμε μία μεγάλη ομπρέλα κοινωνικής προστασίας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η πανδημία αλληλεγγύης θα νικήσει την πανδημία του νέου κορωνοϊού και στο τέλος αυτής της περιπέτειας θα είμαστε πιο δυνατοί και περισσότερο ενωμένοι».

Οι πολίτες που έχουν ανάγκη και χρήζουν της υποστήριξης των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», μπορούν να επικοινωνούν στους τηλ. αριθμούς: 213 2031943-926, από Δευτέρα έως Σάββατο κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00 ή στη Γραμμή Δημότη στον τηλ. αριθμό 15321.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet