Νέο «ρεκόρ» στην 38η εθελοντική αιμοδοσία στο Μαρούσι – Συγκεντρώθηκαν 259 μονάδες αίματος
Κοινωνία

Νέο «ρεκόρ» στην 38η εθελοντική αιμοδοσία στο Μαρούσι – Συγκεντρώθηκαν 259 μονάδες αίματος

Με μεγάλη απήχηση διεξήχθη η 38η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου, στο δημαρχείο.

Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο των αιμοδοτών, συγκεντρώθηκαν 259 μονάδες αίματος για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, που αποτελεί νέο «ρεκόρ».

Οι 291 εθελοντές αιμοδότες, με 52 εξ’ αυτών να είναι νέοι εθελοντές, αφιέρωσαν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους και προσήλθαν για να προσφέρουν το υπέρτατο αγαθό της ζωής για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, βρέθηκε κοντά τους και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» που διεξήγαγε την αιμοληψία, με τους εθελοντές αιμοδότες και με τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή στην 38η Εθελοντική Αιμοδοσία ο δήμαρχος υπογράμμισε:

«Η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στην 38η Εθελοντική Αιμοδοσία υπήρξε για μία ακόμη φορά συγκινητική στο κάλεσμά μας, που εκφράζει και το υψηλό επίπεδο κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς στην πόλη μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την κοινωνική ευαισθησία τους, συγχαίροντας παράλληλα τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών μας για την προσπάθεια που καταβάλλουν κάθε φορά έτσι ώστε ο θεσμός της Αιμοδοσίας να βρίσκεται στην κορυφή των δράσεων Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού του Αμαρουσίου».

Την επίβλεψη για τη διεξαγωγή της 38ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας είχε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης με τη συνδρομή του προσωπικού του Οργανισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet