Οδοντιατρικός έλεγχος σε παιδιά από το Δημοτικό Πολυιατρείο
Κοινωνία

Οδοντιατρικός έλεγχος σε παιδιά από το Δημοτικό Πολυιατρείο

Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο πραγματοποίησε και φέτος το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου σε περισσότερα από 500 παιδάκια, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, που φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης.

Ο προληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε μεταξύ 2 και 15 Μαΐου από εθελοντές οδοντιάτρους του Δημοτικού Πολυιατρείου σε παιδιά 3,5 ετών και άνω, κατόπιν σχετικής συγκατάθεσης των γονέων τους, προκειμένου να διακριβωθούν τυχόν οδοντικά ή ορθοδοντικά προβλήματα.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του οδοντιατρικού ελέγχου στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους εθελοντές ιατρούς και το προσωπικό του Δημοτικού Πολυιατρείου για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος, υπογραμμίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της σωστής διάγνωσης στην παιδική ηλικία για την οδοντική υγεία, βάσει και των επιστημονικών δεδομένων.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν εθελοντικά οι οδοντίατροι Σοφία Θεοδώρου, Αικατερίνη Αδάμ, Αναστασία Καρατζά και Μπάγια Μπράινιγκερ, με την υποστήριξη των υπαλλήλων του Δημοτικού Πολυιατρείου Καίτης Σεβαστή και Κατερίνας Παπαδοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet