Οδοντιατρικός έλεγχος σε περισσότερα από 2.500 παιδιά στο Μαρούσι
Κοινωνία

Οδοντιατρικός έλεγχος σε περισσότερα από 2.500 παιδιά στο Μαρούσι

Χιλιάδες παιδιά των δημοσίων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων στο Μαρούσι εξετάστηκαν για τυχόν οδοντικά ή ορθοδοντικά προβλήματα από τους εθελοντές οδοντιάτρους του Δημοτικού Πολυιατρείου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο οδοντιατρικός έλεγχος, πραγματοποιήθηκε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που έχει καθιερώσει ο Δήμος Αμαρουσίου για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη».

Ο ετήσιος οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε σε 2.539 μαθητές, μαθήτριες και νήπια, με τη συγκατάθεση των γονιών τους, στον χώρο του κάθε σχολείου με κινητή οδοντιατρική μονάδα πλήρως εξοπλισμένη, ευγενική χορηγία από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας.

Την επίβλεψη του προγράμματος που διήρκησε έναν μήνα και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 είχε η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Καλαντζάκη- Λέκκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet