Οδοντιατρικός έλεγχος σε 371 παιδιά των Παιδ. Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Οδοντιατρικός έλεγχος σε 371 παιδιά των Παιδ. Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου

Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς πραγματοποίησε το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου από την Πέμπτη 28 Μαρτίου έως την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Εθελοντές οδοντίατροι του Πολυιατρείου εξέτασαν 371 παιδιά στον χώρο των Παιδικών Σταθμών, τηρουμένων, όπως ενημερώνει ο Δήμος, όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στον Δήμο Αμαρουσίου για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων: Αδάμ Κατερίνας, Βλάχου Μαρίας, Βουρλή Αναστασίας, Διακουμοπούλου Δήμητρας, Κωστόπουλου Δάφνης, Μανέτα Μάριου, Μάγειρου Δημήτριος,  Μιχελάκη Ίριδας, Παλιμετάκη Χριστίνας.

Με σχετική ανακοίνωση ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ευχαριστεί για την πολύτιμη εθελοντική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα πρόληψης του Δημοτικού Πολυιατρείου, όλους τους γιατρούς που συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίησή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet