Οικονομική ενίσχυση οικογενειών από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Αμαρουσίου
Κοινωνία

Οικονομική ενίσχυση οικογενειών από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Αμαρουσίου

Οικονομική ενίσχυση από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου παρέδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης σε πέντε οικογένειες της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Οι δικαιούχοι είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, άνεργοι, ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες που διαβιούν κάτω από όρια της φτώχειας σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, κατά την παράδοση των χρηματικών ποσών εξέφρασε την υποστήριξή του σημειώνοντας ότι «δεν θα σταματήσουμε ποτέ να είμαστε στο πλευρό σας και να σας συμπαραστεκόμαστε στις ανάγκες σας για όσο διάστημα αυτό θα είναι απαραίτητο». Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά φορείς, ιδιώτες και εταιρείες για την στήριξή τους στο Ταμείο  Αλληλοβοήθειας του Δήμου.

Οι δικαιούχοι που έχουν αξιολογηθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ευχαρίστησαν τον κ Πατούλη για την κοινωνική ευαισθησία του και την υποστήριξη που λαμβάνουν.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, με ανακοίνωσή του, καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες του Δήμου καθώς και τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην πόλη να συνδράμουν το έργο του στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 6041030021509 (IBAN: GR 9001710410006041030021509), που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως, επίσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet