Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου έκοψαν την πίτα τους
Κοινωνία

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου έκοψαν την πίτα τους

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου και ο αποκριάτικος χορός, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρουσία μελών της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του σε όλους τους εργαζόμενους να έχουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους υγεία, αισιοδοξία και πρόοδο.

Παράλληλα, επανέλαβε τη δέσμευση της διοίκησης ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου και απευθύνοντας ένα «μεγάλο ευχαριστώ» σε όλους, από όποιο πόστο και εάν παρέχουν τις υπηρεσίες τους, τους κάλεσε να συνεχίσουν να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην καλή λειτουργία της πόλης και στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ακολούθησε, η κλήρωση δεκάδων δώρων για τους εργαζόμενους, προσφορά  τοπικών επιχειρήσεων. Για την ευγενική χορηγία τους, ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του «Απολλώνιο» κ. Μηλιδώνη, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, τον κ. Μπατρή από το Σωματείο Παραγωγών Γ’ Λαϊκής Αγοράς και τους κ.κ. Νίκο και Γιώργο Καγιώργη από την καφετέρια NG Brothers.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Νικόλαος Πέππας, Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Ελευθέριος Μαγιάκης και Κατερίνα Ψάλτη. Επίσης, ήταν παρόντες ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γεώργιος Διδασκάλου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αποκριάτικο χορό από τους εργαζόμενους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet