Οι εργαζόμενοι του Σικιαριδείου Ιδρύματος προκηρύσσουν προειδοποιητικές στάσεις εργασίας για 19 και 20/10
Κοινωνία

Οι εργαζόμενοι του Σικιαριδείου Ιδρύματος προκηρύσσουν προειδοποιητικές στάσεις εργασίας για 19 και 20/10

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Σικιαριδείου Ιδρύματος προκηρύσσει προειδοποιητικές στάσεις εργασίας για τη Δευτέρα 19/10/2020 και την Τρίτη 20/10/2020 από τις 11π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου.

Οι σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που εξακολουθούν να ταλανίζουν το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, τα άλυτα προβλήματα και η ανασφάλεια για την συνέχιση της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας του, οδηγούν τους εργαζόμενους σε διεκδικήσεις και πιο δυναμικές παρεμβάσεις, όπως αναφέρει το Δ.Σ., ενώ προσθέτει ότι για άλλη μια χρονιά το Σικιαρίδειο Ίδρυμα δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει ακόμη και στα λειτουργικά του έξοδα, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν:

  • Άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων για τον Σεπτέμβριο του 2020.
  • Παρουσίαση βιώσιμου σχεδίου για την εξυγίανση του Σικιαριδείου Ιδρύματος από τη διοίκηση και το υπουργείο Εργασίας.
  • Άμεση οικονομική ενίσχυση του Σικιαριδείου για την κάλυψη μισθοδοσίας και λειτουργικών αναγκών.

«Οι εργαζόμενοι δεν σταματάμε να διεκδικούμε άμεση,  βιώσιμη και ουσιαστική λύση. Οι προτάσεις όλων των εμπλεκόμενων είναι καταγεγραμμένες και κατατεθειμένες. Έχουν κατατεθεί εδώ και χρόνια στην εκάστοτε πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας χωρίς να έχει δοθεί καμία πραγματική λύση», επισημαίνει ο Σύλλογος.

Μια ιστορική δομή ειδικής αγωγής, θεραπείας και αποκατάστασης ΑμεΑ δεν πρέπει να οδηγηθεί στο λουκέτο, ρίχνοντας τους εργαζόμενους στην ανεργία και τους καταρτιζόμενους στον κοινωνικό αποκλεισμό, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet