“Οι κάτοικοι γνωρίζουν την αλήθεια”
Κοινωνία

“Οι κάτοικοι γνωρίζουν την αλήθεια”

Η επίσκεψη του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι στις γειτονιές των Αγίων Αναργύρων και της Κοκκινιάς καταγράφονται μέσα από το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη και στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν δύο μαζικές συγκεντρώσεις του συνδυασμού μας στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων στις 11/4 και την Κοκκινιά στις 12/4. Την Παρασκευή, στη συγκέντρωση των Αγίων Αναργύρων, πολυάριθμοι κάτοικοι, παρά τη βροχή,συνέρρευσαν στο καφενείο “Οι Μουριές”, για να ακούσουν τον υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Μαγιάκη και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Θέμη Αδαμόπουλο, Ειρήνη Γιαννοπούλου, Θανάση Κοντογιάννη, Ζέτα Πολίτη και Σταύρο Φατούρο. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν ξεχωρίσει για την πολιτική τους δράση, το ενδιαφέρον τους για τα τοπικά ζητήματα και την ανιδιοτελή προσφορά τους στους κοινωνικούς αγώνες.

Οι υποψήφιοί μας ξέρουν πως ο συνδυασμός μας δεν είναι άλλο παρά οι ίδιοι οι πολίτες, οι αγωνίες τους εν μέσω κοινωνικής καταστροφής και οι απαιτήσεις τους για πραγματική συμμετοχή στη διοίκηση του Δήμου. Με τα λόγια της νεότερης από τους υποψηφίους, «είμαστε η γενιά που δεν έχει κανένα μέλλον και δεν μπορούμε πλέον να μένουμε αμέτοχοι, δεν μας επιτρέπεται να αδιαφορούμε ούτε για το πιο ασήμαντο πρόβλημα της γειτονιάς μας».

Εξίσου επιτυχημένη ήταν και η συγκέντρωση στην Κοκκινιά το Σάββατο, όπου παρευρέθησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό μας, Μαίρη Διακολιού, Πίτσα Κάτσικα, Χριστίνα Κιτσάκη, Πέτρος Κούκουζας, Δημήτρης Κουτσουβέλης, Αλέξανδρος Μαυρογένης, Βασίλης Μπούρας, Όθων Παπαδάκης, Βούλα Πουλοπούλου-Ντουκάκη, Σπύρος Σαμιακός, Κώστας Σκουμπούρης, Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος και Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης άσκησε κριτική στην απερχόμενη διοίκηση Πατούλη και ανέπτυξε τους κύριους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού. Οι παρευρισκόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επικεντρώθηκαν στα προβλήματα του ανατολικού Αμαρουσίου και ανέπτυξαν στους παρευρισκόμενους τις ειδικότερες θέσεις του Συνδυασμού.

Αντιλαμβανόμαστε περισσότερο από ποτέ την κρισιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών: Από τη μία έχουμε τις δυνάμεις της ελπίδας, του ουσιαστικού έργου, της εντιμότητας και της αξιοπρέπειας, τις οποίες εκφράζει ο Συνδυασμός μας και από την άλλη τις δυνάμεις των μνημονίων, του λαϊκισμού και του Πατουλικού πολιτικαντισμού.

Το μνημόνιο στο Μαρούσι είχε δήμαρχο. Ευτυχώς απερχόμενο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet