Οι Πρόσκοποι Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Κοινωνία

Οι Πρόσκοποι Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και των τριών συστημάτων των Προσκόπων Αμαρουσίου.

Η όμορφη εκδήλωση εκτός από τις καθιερωμένες ευχές είχε και προβολή των δράσεων με προσωπικές κατασκευές και επίδειξη δεξιοτήτων των προσκόπων της πόλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση, συνεχάρη τους διοργανωτές και τον κ. Νίκο Μπόγδανο για την εξαιρετική εκδήλωση, ευχήθηκε σε όλους καλή προσκοπική χρονιά και τόνισε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να στηρίζει το πολυποίκιλο έργο τους -όπως μέχρι σήμερα έχει αποδείξει- το όποιο αγκαλιάζει την ελληνική νεολαία δίνοντας της όραμα για το αύριο».

Οι πρόσκοποι ως αναγνώριση της στήριξης του δημάρχου Αμαρουσίου στον Προσκοπισμό του έδωσαν αναμνηστικά χειροποίητα δώρα, δημιουργίες των ίδιων.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Βλάχου, Πέτρος Κόνιαρης, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Ευθύμιος Τσίγκας και Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet