Οι Πρόσκοποι Αμαρουσίου γιορτάζουν τα 100 τους χρόνια
Κοινωνία

Οι Πρόσκοποι Αμαρουσίου γιορτάζουν τα 100 τους χρόνια

Οι πρόσκοποι Αμαρουσίου το 2015 γιορτάζουν τα 100 χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς (1915 – 2015) και διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης των επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του έτους 2015.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι) το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, στις 11:00 π.μ.

Οι επετειακές εκδηλώσεις, που βρίσκονται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, έχουν ως στόχο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «να αναδείξουν μέσα από την ιστορία τον σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει ο προσκοπισμός στη νεολαία της πόλης». Και συνεχίζει, «Από το 1915 χιλιάδες παιδιά έχουν γαλουχηθεί με τις αρχές του προσκοπισμού, καθώς είναι από τους παλαιότερους φορείς της πόλης, ενώ σήμερα ο Προσκοπισμός στο Μαρούσι  παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη μέσα από τα τρία Προσκοπικά Συστήματα, προσφέροντας δημιουργική απασχόληση σε εκατοντάδες παιδιά».

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν το 1ο  και 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου με αρχηγούς τον Νίκο Κακογιάννη και τον Γιάννη Γεωργόπουλο αντίστοιχα και το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου με αρχηγό τον Αλέξανδρο Μπόττα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet